De ideale oplossing

om in alle omstandigheden aan te leggen

Maak kans op een set van 4 gratis wrijfhouten!

Ondanks dat de corona situatie en het uitstel van de Maritime Industry beurs van Gorinchem, behouden we onze wedstijd van midden mei. Waag je kans op www.katchoe.be om een set wrijfhouten te winnen. Deel dit bericht gerust met vrienden!

Vul onderstaand formulier in om deel te nemen aan onze wedstrijd. Ben je reeds geregistreerd voor een vorige wedstrijd, dan neem je automatisch mee deel aan de nieuwe wedstrijd en hoef je uw gegevens niet meer in te geven. (* is verplichte velden)

Verzenden

 

Uw persoonlijke gegevens zullen door All Maritime Solutions verzameld worden uitsluitend voor intern gebruik. In geen geval zullen uw gegevens overgedragen worden aan derden zonder uw toestemming. In navolging van de wet van 8 december 1992 kan u toegang bekomen tot de database die uw persoonlijke gegevens bevat en deze op elk moment laten wijzigen door All Maritime Solutions (Hendrik De Braekeleerlaan 46, 2630 Aartselaar, Belgique – Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. ) te contacteren.